Pomažemo vam da pružite gostoljubivost koju vaši gosti zaslužuju

I. Hoteli

Prvi dojmovi vaših gostiju stječu se kroz opći dojam o čistoći vaših prostora. Predvorje, recepcija, hodnici, konferencijske dvorane i ostali prostori, sve to mora reflektirati visoki standard koji je u sobama i restoranu kako bi vaši gosti imali dosljedan dojam o kvaliteti i udobnosti. Mi pomažemo vašem osoblju da te prostore čiste brzo i efikasno, kako bi se zadovoljili visoki standardi. Pritom se ne moraju zatvarati dijelovi prostora, pružajući vašim gostima dugotrajan dojam dosljednosti.

Luksuzni hoteli predstavljaju izazovnu kombinaciju okoline i okruženja u pružanju 24- satnog gostoprimstva. Naši proizvodi pomažu vašem osoblju da održavaju standard higijene i brige za vaše goste za cijelo vrijeme njihovog boravka – od onog prvog dojma do trenutka njihovog odlaska.

 

II. Restorani

U ugostiteljstvu se radi o nadmašivanju očekivanja gostiju, od efikasnosti brze usluge u restoranu, do elegantne udobnosti u opuštajućem izdanju ili ekskluzivnom ambijentu.

Omogućite svojim gostima iskustvo iznad njihovih očekivanja, održavajući visoku kvalitetu usluge, te povećajte efikasnost i produktivnost našim proizvodima.

Naši proizvodi pomažu vam da svojim gostima omogućite iskustvo iznad njihovih očekivanja održavajući kvalitetu usluge kroz povećanje efikasnosti i produktivnosti. Time ćete osloboditi vrijeme svojeg osoblja i omogućiti im da više vremena posvete brizi za goste.

Higijena i rješenja za čišćenje površina za jelo određuju ton dok ujedno poboljšavaju produktivnost, smanjuju troškove korištenja i pritom se brinu za okoliš.

Kuhinja

Reputacija restorana može rasti ili padati bazirano na higijeni i efikasnosti njegove kuhinje. Naša efikasna, laka za korištenje i održiva higijenska rješenja omogućavaju vašem osoblju da održavaju rutinsku higijenu dok pritom dobivaju više vremena za druge zadatke.

Besprijekorni standardi higijene u prostorijama za pripreme i serviranje hrane su od neosporne važnosti. Baš kao što su kod pripreme hrane potrebni pravi sastojci, tako su u kuhinji potrebni pravi alati. Proizvodi koje imamo u našoj paleti imaju visoke performanse, nizak trošak korištenja, a ujedno su odobreni za kontakt sa hranom.

Čišćenje

Općenita čistoća restorana, bara ili kafića pomaže gostu kod stvaranja prvog dojma. Naši proizvodi za brisanje za jednokratnu uporabu pomažu vašem osoblju kod održavanja standarda prostora i daju gostu osjećaj sigurnosti od samog trenutka dolaska.

 

III. Caffe barovi

Kafići i barovi zahtijevaju visoku razinu efikasnosti jer se u njima uvijek dešava mnogo toga u malom prostoru iza šanka. Mi vam pružamo efikasne sustave za brisanje i pranje kako bi se održala higijena prostora.

U toku dana kada je se ima najviše posla, nema vremena za gubljenje što znači da higijenski sistemi tu imaju važnu ulogu. Mi vam pomažemo da u vremenu kada imate najviše posla vaše osoblje poveća svoju efikasnost i razinu higijene i pritom pruža uslugu koju želite da vaši gosti imaju.

Toalet

Toaleti su odraz standarda cijelog objekta. Naši sustavi za toalete lako se održavaju čistima te štede vrijeme vašem osoblju, a ujedno uljepšavaju prostor vašeg objekta.

75% ljudi ne bi se htjelo vratiti u caffe bar ili restoran u kojem toaleti nisu bili čisti. Toaleti reflektiraju vaš opći standard higijene i brige za goste. Naša rješenja za toalete pomažu vam da pružite elegantan, lako održivi prostor, koji je u skladu sa vašim općim dekorom, te jamče da će vam se vaši gosti rado vraćati.