Food & Beverage


ALCA ZAGREB d.o.o u suradnji sa tvrtkom UNILEVER FOOD SOLUTIONS nudi profesionalne ugostiteljske proizvode.

Naš stručni tim kuhara pomoći će vam u inspiraciji i savjetima za vrhunske recepte sa nakvalitetnijim sastojcima.

CHEFOVI POMAŽU CHEFOVIMA

Unilever Food Solutions tvrtka je koju su osnovali kuhari, tako da razumijemo s čime se svaki dan nosite u kuhinji. U radu se vodimo željom da vam život učinimo bar malo lakšim. Nastojimo vas nadahnuti, obučiti i pružiti vam najbolja rješenja za proizvode. 

Oslanjajući se na bogato iskustvo u profesionalnom ugostiteljstvu, naš tim od preko 300 kuhara stvara jela koja spajaju slasne okuse, praktičnost i hranjivost s dosljedno visokim standardima.

Naša globalna mreža profesionalnih ugostitelja pomaže nam pronaći najbolje održive sastojke, razvijati kvalitetne proizvode, stvarati inspirativne i popularne recepte te pružati pomoć i obuku kuharima 

Naši proizvodi

Profesionalne ugostiteljske proizvode razvijamo u bliskoj suradnji sa svojim kuharima. Stoga ne iznenađuje što naši vodeći ugostiteljski brendovi osiguravaju kvalitetu bez kompromisa u kuhinji. Naši proizvodi ispunjavaju vaše potrebe i potrebe vaših klijenata: od umaka bez grudica i veganskih proizvoda do mješavina začina bez prehrambenih boja i konzervansa.
Ako ne znate gdje pronaći naše proizvode, potražite pomoć od najbližeg trgovačkog zastupnika. 

https://www.unileverfoodsolutions.hr/

Fresko osnivač je svojim dugogodišnjim iskustvom, praćenjem trendova, osluškujući potrebe i zahtjeve klijenata i njihovih korisnika, a u suradnji s poznatim hrvatskim i europskim tehnolozima razvio proizvodnu linija Fresko sokova i osvježavajućih napitaka. Sokovi  proizvedeni od pažljivo odabranog voća, voćnih koncentrata i ostalih sastojaka visoke kvalitete namjenjeni su za posluživanje preko post mix aparata. Idealan su izbor za hotele, restorane, barove, cateringe, vrtiće, škole, učeničke i studentske domove, bolnice, domove umirovljenika i sportske objekte. Kroz osam kategorija sokova i četiri kategorije osvježavajućih napitaka te kroz široku ponudu poslužnih aparata Fresko nudi rješenje za sve vrste objekata od najmanjih i najjednostavnijih do složenih i zahtjevnih. Uz voćne sokove i osvježavajuće napitke FRESKO nudi i post mix koktele. Fresko kokteli su idealno rješenje za hotelske barove zbog kombinacije brzine i jednostavnosti pripreme te omjera cijene i  visoke kvalitete proizvoda. Kokteli se serviraju putem post mix aparata koji su vrlo jednostavni za uporabu što omogućuje hotelima da serviraju koktele bez skupih barmena. I sokovi i kokteli su proizvedeni u Hrvatskoj.

 

Prateći trendove pripreme i primjene kave u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, uvažavajući različitosti tradicija i navika konzumiranja kave, uz podršku vrhunskih stručnjaka i barista proizvedena je paleta Baristo proizvoda (kava u zrnu, filter kava, instant kava, mlijeko u prahu te instant čokolada). Proizvodi zadovoljavaju sve kriterije i potrebe hotelske i ugostiteljske ponude. Kava se servira putem servirnih aparata koji osiguravaju potpuni užitak konzumacije.

 

Kombinacijom vrhunskoj proizvoda, najboljih aparata, educiranog osoblja i pouzdane logistike postignuta je dobitna kombinacija za sve vrste HoReCa potreba.

Alca Beverage asortiman je formiran s namjerom zadovoljavanja potreba kupaca glede svih kategorija jakog alkoholnog, bezalkoholnog pića i vina.

U tom smislu kompanija zastupa, prodaje i distribuira vrhunske proizvode unutar svih cjenovnih razreda stalno unaprijeđujući portfolio sukladno zahtjevima tržišta.