FOOD

ALCA ZAGREB d.o.o u suradnji sa tvrtkom UNILEVER FOOD SOLUTIONS nudi profesionalne ugostiteljske proizvode.

Naš stručni tim kuhara pomoći će vam u inspiraciji i savjetima za vrhunske recepte sa nakvalitetnijim sastojcima.

CHEFOVI POMAŽU CHEFOVIMA

Unilever Food Solutions tvrtka je koju su osnovali kuhari, tako da razumijemo s čime se svaki dan nosite u kuhinji. U radu se vodimo željom da vam život učinimo bar malo lakšim. Nastojimo vas nadahnuti, obučiti i pružiti vam najbolja rješenja za proizvode. 

Oslanjajući se na bogato iskustvo u profesionalnom ugostiteljstvu, naš tim od preko 300 kuhara stvara jela koja spajaju slasne okuse, praktičnost i hranjivost s dosljedno visokim standardima.

Naša globalna mreža profesionalnih ugostitelja pomaže nam pronaći najbolje održive sastojke, razvijati kvalitetne proizvode, stvarati inspirativne i popularne recepte te pružati pomoć i obuku kuharima 

Naši proizvodi

Profesionalne ugostiteljske proizvode razvijamo u bliskoj suradnji sa svojim kuharima. Stoga ne iznenađuje što naši vodeći ugostiteljski brendovi osiguravaju kvalitetu bez kompromisa u kuhinji. Naši proizvodi ispunjavaju vaše potrebe i potrebe vaših klijenata: od umaka bez grudica i veganskih proizvoda do mješavina začina bez prehrambenih boja i konzervansa.
Ako ne znate gdje pronaći naše proizvode, potražite pomoć od najbližeg trgovačkog zastupnika. 

https://www.unileverfoodsolutions.hr/