FRESKO I BARISTO

Fresko osnivač je svojim dugogodišnjim iskustvom, praćenjem trendova, osluškujući potrebe i zahtjeve klijenata i njihovih korisnika, a u suradnji s poznatim hrvatskim i europskim tehnolozima razvio proizvodnu linija Fresko sokova i osvježavajućih napitaka. Sokovi  proizvedeni od pažljivo odabranog voća, voćnih koncentrata i ostalih sastojaka visoke kvalitete namjenjeni su za posluživanje preko post mix aparata. Idealan su izbor za hotele, restorane, barove, cateringe, vrtiće, škole, učeničke i studentske domove, bolnice, domove umirovljenika i sportske objekte. Kroz osam kategorija sokova i četiri kategorije osvježavajućih napitaka te kroz široku ponudu poslužnih aparata Fresko nudi rješenje za sve vrste objekata od najmanjih i najjednostavnijih do složenih i zahtjevnih. Uz voćne sokove i osvježavajuće napitke FRESKO nudi i post mix koktele. Fresko kokteli su idealno rješenje za hotelske barove zbog kombinacije brzine i jednostavnosti pripreme te omjera cijene i  visoke kvalitete proizvoda. Kokteli se serviraju putem post mix aparata koji su vrlo jednostavni za uporabu što omogućuje hotelima da serviraju koktele bez skupih barmena. I sokovi i kokteli su proizvedeni u Hrvatskoj.

 

Prateći trendove pripreme i primjene kave u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, uvažavajući različitosti tradicija i navika konzumiranja kave, uz podršku vrhunskih stručnjaka i barista proizvedena je paleta Baristo proizvoda (kava u zrnu, filter kava, instant kava, mlijeko u prahu te instant čokolada). Proizvodi zadovoljavaju sve kriterije i potrebe hotelske i ugostiteljske ponude. Kava se servira putem servirnih aparata koji osiguravaju potpuni užitak konzumacije.

 

Kombinacijom vrhunskoj proizvoda, najboljih aparata, educiranog osoblja i pouzdane logistike postignuta je dobitna kombinacija za sve vrste HoReCa potreba.