Novosti

Ecolab

TKO SMO MI

Ecolab je globalni lider u područjima tehnologije vode i energije, higijene i usluga.
U cijelom svijetu, poslovni partneri iz područja prodaje hrane, prerade hrane, ugostiteljstva, hotelijerstva, zdravstvenih ustanova, industrije te naftnog poslovanja biraju Ecolabove proizvode i usluge kako bi održali svoju okolinu čistom i sigurnom, poslovali učinkovito i postigli vlastite održive rezultate.
U našoj povijesti dugoj 95 godina, s više od 9.400 patenata i 45.000 djelatnika diljem svijeta pružali smo rješenja za sigurnost hrane, sprječavanje širenja zaraza te zaštitu vitalnih resursa. Danas, na tome radimo više nego ikada prije.

ŠTO MI RADIMO

S obzirom na to da usko surađujemo s našim partnerima, imamo izvrstan uvid u sve izazove s kojima se susreću. Uz najnoviju tehnologiju i prisutnost na samim mjestima događaja, možemo doći do podataka i provesti analize raznih sustava, provjeriti interakcije u procesima te njihove utjecaje i samim time koristiti to detaljno znanje za rješavanje problema i pronalaske rješenja. Radimo zajedno kako bi osigurali čisto, sigurno i održivo poslovanje. Pomažemo klijentima da postignu više, uz manji trud kroz individualni pristup. Kada je naš klijent uspješan, mi smo uspješni.

ZAŠTO JE TO VAŽNO

Zahvaljujući našem iskustvu i inovativnim metodama siguran smo partner svim tipovima poslovanja. Na gotovo tri milijuna lokacija širom svijeta osiguravamo dosljednu i vrhunsku uslugu.
Usredotočeni smo na bitno, za poboljšanje životnog standarda.