Novosti

TASKI ULTIMAX

Početak godine obilježili smo sudjelovanjem na zanimljivoj i dinamičnoj radionici TASKI ULTIMAXX

26.01.2023. u dvorani Gastro globus na ZV-u Diverseyevi TASKI specijalisti prezentirali su nam prvog prestavnika nove generacije TASKI strojeva – ULTIMAXX 1900.
Nakon zanimljive video-prezentacije dobili smo priliku uživo isprobati predstavljeni stroj i uvjeriti se u njegove fleksibilne radne mogućnosti, koje se temelje na modularnom pristupu tj. različitim nastavcima za čišćenje.
TASKI ULTIMAXX 1900 ispunio je naša očekivanja – od prilagodljivosti površinama i željenim načinima čišćenja, lakog i jednostavnog upravljanja do tihog rada koji se temelji na patentiranoj „whisper“ tehnologiji.
Vidjeli smo na djelu napredna rješenja dizajna i tehnologije: kontrolu pristupa i zaštitu od zlouporabe stroja; intuitivni multi-touch upravljački zaslon koji omogućuje brzu obuku i jednostavno rukovanje; lako pokretanje i manevriranje; jednostavne postupke po završetku rada.
Inteligentan stroj – omogućuje uštede energije, vode, kemikalija i radnog vremena; predviđa potrebne servisne postupke; bilježi, pohranjuje i prenosi podatke o vlastitom radu… jedva čekamo da TASKI ULTIMAXX predstavimo i našim kupcima!

 

Our gallery